Corona bestendig familie safari Bush & Beach

Bush & Beach private house safari

Wilt u op safari met uw gezin, familie of vrienden op safari en wilt uw volledige privacy, maar wel maximaal comfort en ultieme safari beleving? Kies dan voor onze prive huizen met excellente staf, gidsen, kok en service! Je kunt je safari programma volledig samenstellen met prachtige game & night drives, spelen in het zwembad of de Indische oceaan en genieten van de wilde dieren vanaf je balkon. Kies voor het Bush gedeelte uit Tanzania of Kenya en geniet van de kristalblauwe zee met witte stranden en palmbomen op Zanzibar!

Bush in de Mara

De Masai Mara is vernoemd naar de Maasai en hun woord Mara voor   “gespikkeld”. Dit vanwege de vele bomen en bosjes die het landschap een gestippeld uiterlijk geven. Het is een van de beroemdste en belangrijkste wildernis in Afrika en wereldberoemd om zijn grote migratie,  grote katten en olifanten.  Het heeft een van de hoogste biodiversiteit in Afrika en je kunt makkelijk in een oogopslag meer dan 20 grote zoogdieren zien en vele soorten vogels. The Mara Bush houses liggen in de heuvels tegen de Mara North conservancy aan. In de heuvels kun je wandelsafaris doen en in Mara North is een overweldigende hoeveelheid aan plaingame (antilopen) waardoor je makkelijk in een oogopslag meer dan 25 verschillende diersoorten kunt zien.

The Mara Bush Houseshebben een toegewijd team van gidsen en hun auto’s, kok en huispersoneel om jou en je familie te zorgen en in al je behoeftes te voorzien. Elk huis (het zijn er drie) kunnen zes personen in drie tweepersoonskamers herbergen, en zijn dus ideaal voor koppels, families en andere groepen. Vanaf het terras kun de dieren zien drinken in de waterhole en bij het zwembad kunnen jij en de kinderen heerlijk genieten van een ontspannen siesta.

Bush in Ruaha:

Met meer dan 20.000 km2 is Ruaha, een van de grootste ongerepte wildernis in Tanzania. Off the beaten track en ver van de grote toeristenmassa is dit de thuisbasis van een van de grootste olifanten en buffelpopulaties en grote troepen leeuwen. Doordat het als enige in Tanzania zowel diersoorten van het zuidelijk en het Noordelijk halfrond heeft, kun je hier heel veel zien.  Met een fractie van de toeristen in de Serengeti is dit volgens de kenners een van de mooiste, grootste en ongerepte wildernissen van Afrika!

Jabali Ridge Private house

Gelegen op een rots en op een van de beste locaties die het park te bieden heeft, is Jabali Ridge een oase met een spectaculair. Het biedt totale privacy en een volledige flexibiliteit in je programma. Game & night drives, bezoeken aan de WaHehe, bush picknicks, full day safaris, of een presentatie in het camp volgend over het Usangu Wetlands Conservation Project voor meer diepgang over het goede werk wat hier allemaal gebeurt en te beleven valt. Wilt u een school bezoeken of een presentatie volgen over de bescherming van olifanten, dan is dat ook mogelijk!  Het is hiermee de ultieme uitvalsbasis voor een familie of een groep vrienden om het wildste nationale park van Tanzania te ervaren. Het heeft 3 tweepersoonsslaapkamers en kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Met je eigen prive zwembad, de excellente staf en heerlijke maaltijden van je prive kok kun je ontspannen genieten van de wildernis!

Beach

Zanzibar

Het meest bekende eiland van de Unguja Archipel. Het heeft twee hoofdeilanden Zanzibar en Pemba en staat bekend om haar prachtige duiklocaties en rijke geschiedenis. De historische binnenstad van Zanzibar is Stone town en hier kun je heerlijk verdwalen tussen de prachtige architectuur openluchtmarkt en over de geschiedenis van de slavenhandel horen. Op het eiland zelf kun je veel leren van bezoeken aan een van de vele specerijplantages of genieten van duiken, snorkelen en het prachtige uitzicht!

Matemwe Beach house

 Met de Indische Oceaan voor de deur van je huis, zijn er genoeg activiteiten om jezelf en de kinderen bezig te houden. Kajakken langs de kust, varen, snorkelen en vistochten zijn gemakkelijk te regelen. Zwemmen in je eigen zwembad, genieten van de zon, jezelf verwennen met spabehandelingen in Matemwe het behoort allemaal tot de opties.. Het team is geweldig om uw kinderen bezig te houden. Strandvoetbal met de lokale kinderen, rifwandelingen op zoek naar zeesterren, kortom er is genoeg te doen, zonder ver te hoeven gaan. De woning zelf is met drie slaapkamers, de ideale plek voor gezinnen of grotere groepen. Je verblijft in Matemwe Beach House op je eigen privéstukje van de prachtige noordelijke kust van Zanzibar. Een persoonlijke butler en privé kok staan ​​altijd voor je klaar.

Kusafiri

Private Travel Designer

Sinds 2001 organiseer ik reizen naar Afrika. Daarnaast heb ik er gewoond en werk ik er regelmatig. Door deze rijke kan ik uw wensen goed vertalen in mooie en exclusieve reis. bijzondere en kleinschalige locaties en accommodaties. Bijzondere ervaringen en gewoon heel erg genieten staan centraal!

Contact

Westwagenstraat 72, 4201 HJ, Gorinchem

Nederland

info@kusafiri.nl

(+31) 183 - 615015

(+31) 6 - 14451891

Connect

Open chat
Heeft u een vraag? Stel hem hier!
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?