Perfecte coronavrije familie Bush en Beach safari

Bush & Beach in je eigen huis!

Je beleeft

Wilt u op safari met uw gezin, familie of vrienden op safari en wilt uw volledige privacy en zelf kunnen bepalen wat u doet? En een maximaal comfort en ultieme safari beleving? Kies dan voor onze prive huizen met excellente staf, gidsen, kok en service! Je kunt je safari programma volledig samenstellen met prachtige game & night drives, walking safaris, bush picknicks, spelen in het zwembad, snorkelen in de Indische oceaan en genieten van de wilde dieren vanaf je balkon. Kies voor het Bush gedeelte uit Tanzania of Kenya en geniet van de kristalblauwe zee met witte stranden en palmbomen op Zanzibar!

Je gaat naar

Genieten van de Oost-Afrikaanse wildernis! Wie wil dit nou niet? Maar naar welk gebied wil je naar toe? Wil je naar de open savanne met veel plain game, een scherp contrast tussen de “rolling hills” van de Mara en de hoge heuvels die er om heen liggen. Ga dan naar de Mara. Beroemde leeuwen, de migratie en een hele hoge biodiversiteit, zodat je makkelijk in een oogopslag meer dan 25 verschillende zoogdieren kan zien!

Wil je off the beaten track? Wil je maar een ruige wildernis met palmbomen en baobab en waar zowel de zoogdieren van het Noordelijk en het Zuidelijk halfrond te zien zijn, kies dan voor Ruaha. Het is meer afgelegen, veel minder bezocht en volgens kenners het mooiste park van Tanzania. Er zijn grote aantallen olifanten, buffels en leeuwen. (tip, er is een troep leeuwen gespecialiseerd in het jagen op giraffen) en toeristen zijn zeldzaam! Wil je de Wahehe bezoeken of een paar natuurbeschermingsprojecten voor meer verdieping, dan is dat mogelijk.

Wat is Oost Afrika zonder Zanzibar? Sluit je fantastische Bush Experience af met bezoeken aan specerij plantages, stone town, kayakken, snorkelen, zwemmen met dolfijnen, strandvoetbal met de lokale kinderen of gewoon zwemmen in je eigen zwembad. Ik heb klanten gehad die ondanks dat ze graag uitslapen, ’s ochtends vroeg opstaan om te genieten van de weergaloze zonsopgang en uitzicht over de oceaan met vissers die zich voorbereiden op hun dag. Kortom, ultieme ontspanning!

Je verblijft in

Alle huizen zijn volledig prive en hebben een toegewijde en staat er een excellente staf tot jullie beschikking. Heerlijk eten, eigen auto’s met hele goede gidsen, die samen met jullie je eigen programma samenstellen en voor de ouders: ze vinden niets leuker dan leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen als jullie even met zijn tweeen op safari willen of even van elkaar willen genieten. In de Bush kun je genieten van dieren die op een paar meter van je balkon aan het drinken of aan het ontspannen zijn. Op Zanzibar ligt het huis aan het strand en heb je een fantastisch uitzicht over de Indische oceaan. Ieder huis heeft 3 tweepersoonskamers en ruime woon- en eetkamers. Ze zijn dus ideaal voor families en groepen vrienden.

Kusafiri

Private Travel Designer

Sinds 2001 organiseer ik reizen naar Afrika. Daarnaast heb ik er gewoond en werk ik er regelmatig. Door deze rijke kan ik uw wensen goed vertalen in mooie en exclusieve reis. bijzondere en kleinschalige locaties en accommodaties. Bijzondere ervaringen en gewoon heel erg genieten staan centraal!

Contact

Westwagenstraat 72, 4201 HJ, Gorinchem

Nederland

info@kusafiri.nl

(+31) 183 - 615015

(+31) 6 - 14451891

Connect

Open chat
Heeft u een vraag? Stel hem hier!
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?