Leer de wildernis kennen!

Leer de wildernis kennen!

Je beleeft

Altijd al willen spoorzoeken of leren overleven in de bush? Wil je meer weten over hoe je wilde dieren benadert of hoe het hele ecosysteem werkt? Met Kusafiri kun je uitlopende cursussen en trainingen volgen in de wildernis onder begeleiding van goed getrainde wetenschappelijke gidsen en oorspronkelijke jagers/verzamelaars, die hun duizenden jaren oude kennis graag overdragen.  Een week lang intensief de bush in of 8 weken lang een opleiding volgen tot professionele gids waar in je alles leert over het wild, de geologie, de sterren, maar ook gastvrijheid en het opbouwen van een goede reis.

Je gaat naar

In veel delen van Afrika en in de werel zijn de traditionele spoorzoekvaardigheden en kennis over de wildernis in een alarmerend tempo verdwenen – alarmerend omdat zonder deze vaardigheden de verbinding van de mensheid met de aarde aanzienlijk is verminderd. Door jezelf intensief in de bush onder te dompelen en kennis en vaarigheden op te doen, leer je weer bewust te leven met waardering en respect voor de natuurlijk om ons heen. Door verstedelijking en technologie gaat veel van deze diepgaande ecologische intelligentie verloren op een moment dat het van het grootste belang is voor ons voortbestaan ​​op lange termijn. Met Kusafiri willen we bijdragen aan het behoud van inheemse wildernisvaardigheden, het terugbrengen van de verbinding met de natuur en het behoud van de laatste wildernissen op aarde.

Je verblijft in

We hebben veel verschillende trainingen, van 1 week intensief de basiskennis over de wildernis, tot specifieke spoorzoek trainingen van twee weken tot aan 8 weken een intensieve training in de Keniaanse wildernis. Tijdens deze trainingen worden examens afgelegd en indien geslaagd zijn dit officieel erkende certificaten. Onze trainingen worden in afgelegen gebieden in Botswana, Zuid Afrika en Kenia gegeven. Tijdens het verblijf wordt er intensief getraind en geslapen in (gedeelde) tenten in Zuidelijk Afrika en cottages in Kenia.

Kusafiri

Private Travel Designer

Sinds 2001 organiseer ik reizen naar Afrika. Daarnaast heb ik er gewoond en werk ik er regelmatig. Door deze rijke kan ik uw wensen goed vertalen in mooie en exclusieve reis. bijzondere en kleinschalige locaties en accommodaties. Bijzondere ervaringen en gewoon heel erg genieten staan centraal!

Contact

Westwagenstraat 72, 4201 HJ, Gorinchem

Nederland

info@kusafiri.nl

(+31) 183 - 615015

(+31) 6 - 14451891

Connect

Open chat
Heeft u een vraag? Stel hem hier!
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?