Marokko

Marokko

Je beleeft

Wat een heerlijk land! Een buitenbeentje binnen Kusafiri’s portfolio, maar wat een mensen, wat een eten, wat een land! Op vier uur vliegen van Nederland ben je heel erg anders. Ik snapte niet goed wat mij nou aantrok in Marokko, totdat ik het Tiskiwin museum van de Nederlandse antropoloog Bert Flint. Je reist hier via de duizenden jaren karavaanroutes van het verleden naar het heden en je komt erachter dat de berbervolken verwant zijn aan de volken in West Afrika. En dat is Marokko, hartelijke Afrikaanse gastvrijheid, Arabische verfijnde cultuur en als je in het voorjaar komt, al het heerlijkste fruit en groenten wat je maar kunt bedenken. Dit gecombineerd met prachtige ruige landschappen en bijzondere steden, dan heb je een topvakantieland te pakken!

Je gaat naar

Het bekendst zijn steden zoals Fez en Marrakesh, de een wat authentieker en rustiger, de ander meer mondain en levendig. Buiten de steden kun je gaan logeren en een kamelentrek in de woestijn doen. Of ga voor surf- en yogavakanties op ongerepte woeste stranden. Bekend zijn de (meerdaagse) trekkings van Mount Toubkal. Je kunt ook meerdaagse paardrijtochten doen of gewoon ontzettend genieten van het prachtige Atlasgebergte. Veel valt er te combineren in rondreizen. Als je bijvoorbeeld van Fes naar Marrakesh gaat, stop dan eens bij Cascade d’Ouzoud. Als je meer culinair bent aangelegd, dan kan ik goede kooklessen regelen! Kortom voor ieder wat wils!

 

Je verblijft in

In Marokko is er zo ontzettend veel keus! Van het heerlijke Jnana Tamsna en vele riads en dars in Marrakesh tot het eco desertcamp Adounia of Kasbah Toubkal en alle mindere bekende (eco)lodges er tussenin! Voor vrijwel ieder budget en wensen is er iets te realiseren! Vraag eens naar de mogelijkheden!

Kusafiri

Private Travel Designer

Sinds 2001 organiseer ik reizen naar Afrika. Daarnaast heb ik er gewoond en werk ik er regelmatig. Door deze rijke kan ik uw wensen goed vertalen in mooie en exclusieve reis. bijzondere en kleinschalige locaties en accommodaties. Bijzondere ervaringen en gewoon heel erg genieten staan centraal!

Contact

Putseweg 46

4645 RK, Putte

Nederland

info@kusafiri.nl

(+31) 183 - 615015

(+31) 6 - 14451891

Connect

Open chat
Heeft u een vraag? Stel hem hier!
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?