Horseback Safaris

Horseback Safaris

Je beleeft

Thuis een fervent paardrijder? Voor de ervaren rijders is er een unieke mogelijkheid om op safari te gaan. Wil je de Makgadikgadi, Zuid Afrika, Tuli block in Botswana, de rode duinen van Namibië, de Kilimanjaro of Marokko ervaren? Het is allemaal mogelijk. Er is wel ervaring vereist, maar dan kun je ook in de vroege ochtend tussen de giraffen rijden. In Marokko is het mogelijk om het Zuiden in een 7-daagse trektocht te verkennen. De andere lodges wordt er iedere dag vanuit de lodge gereden!

Je gaat naar

In heel veel landen is het mogelijk. Niets spectaculairder dan de zebra migratie van de Makgadikgadi, in de vroege ochtend tussen de olifanten met als achtergrond de majestueuze Kilimanjaro of de lege woestijnen van Namibië. In Zuid Afrika is het mogelijk om met minder ervaring te rijden. En voor de fanatiekere onder ons, waarom niet 7 dagen rijden door Marokko en in close contact komen met dit prachtige land? Kortom informeer eens naar de mogelijkheden!

Je verblijft in

De verblijven zijn verschillend. In Zuid Afrika verblijf je in het comfortabele Rock lodge. In Botswana kun je vanuit het luxe San camp of Jack’s Camp de zoutvlaktes verkennen. Om de Kilimanjaro te bezichtigen verblijft u in Ol Donyo lodge. In Namibie vertrekken we uit Wolwedans.

Kusafiri

Private Travel Designer

Sinds 2001 organiseer ik reizen naar Afrika. Daarnaast heb ik er gewoond en werk ik er regelmatig. Door deze rijke kan ik uw wensen goed vertalen in mooie en exclusieve reis. bijzondere en kleinschalige locaties en accommodaties. Bijzondere ervaringen en gewoon heel erg genieten staan centraal!

Contact

Putseweg 46

4645 RK, Putte

Nederland

info@kusafiri.nl

(+31) 183 - 615015

(+31) 6 - 14451891

Connect

Open chat
Heeft u een vraag? Stel hem hier!
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?