Self Drive

Self Drive

Je beleeft

Wat is Nederland zonder self drive? Er zijn verschillende mogelijkheden om te genieten van je eigen tempo en zelf gekozen stops. Via Kusafiri zijn er veel  verschillende mogelijkheden: van campers, bush campers, 4 x 4’s, sedan auto’s en zelfs een variant waarbij je zelf rijdt, maar een kok en team vooruit reist naar je campsite om daar het kamp te maken en alvast een luxe diner voor te bereiden. Zodat je echt alleen maar alle voordelen hebt en niet de nadelen. Vooral Zuidelijk Afrika is populair en je kunt dan ook naar Botswana, Zambia, Namibie, Zuid Afrika en als je echt off the beaten track wil, Zimbabwe!

Je gaat naar

Omdat het Zuidelijk deel van Afrika een goede infrastructuur heeft, is het prima mogelijk om landen te combineren. In Zuid Afrika kun je een afwisselende tour maken van Kaapstad helemaal naar Mozambique. Namibie is het walhalla voor Self Drive en kan in alle vormen gedaan worden. In Botswana en Zambia kun je toeren, maar op het moment dat je echt wilt genieten van een goede gids en excellente safaris, je auto inleveren en via een lodge op een veilige manier je safaris doen.

Kusafiri helpt je met plannen, accommodaties, goede en uitgebreide informatie voor onderweg, pech onderweg service  en natuurlijk is het mogelijk om maar een gedeelte van de reis per auto te doen en de reis vervolgens per trein, vliegtuig of transfers voort te zetten! De kracht van Kusafiri is dat, omdat de klant centraal staat en niet de inkoop, ik per reis kijk wat de beste locaties voor de beste prijs/kwaliteitverhouding is, dus in het geval van Self drives kunnen we van zeer eenvoudig tot hyper luxe in een reis combineren!

 

Je verblijft in

In verschillende landen zijn er verschillende aanbieders, waardoor er voor iedere reis de juiste auto/camper geregeld kan worden. Een speciale auto hebben we in Zimbabwe waarbij je Zimbabwe kunt ontdekken op een volstrekt veilige manier. Vanwege de geschiedenis wagen zich niet veel mensen aan dit waanzinnig mooie land. Maar met deze auto en de excellente service met een 24-uurs bereikbaarheidsdienst, valutahulp en evt. een kok die vooruit reist om het kamp en diner voor te bereiden. (kan ook in Botswana geregeld worden) is Zimbabwe op een veilige manier te ontdekken. En ja, off the Beaten track, met een hoogopgeleide en aardige bevolking, een hoogwaardige cultuur en lange geschiedenis (breng een bezoek aan Great Zimbabwe, een oud koninkrijk) en meer dan mooie landschappen!

Kusafiri

Private Travel Designer

Sinds 2001 organiseer ik reizen naar Afrika. Daarnaast heb ik er gewoond en werk ik er regelmatig. Door deze rijke kan ik uw wensen goed vertalen in mooie en exclusieve reis. bijzondere en kleinschalige locaties en accommodaties. Bijzondere ervaringen en gewoon heel erg genieten staan centraal!

Contact

Putseweg 46

4645 RK, Putte

Nederland

info@kusafiri.nl

(+31) 183 - 615015

(+31) 6 - 14451891

Connect

Open chat
Heeft u een vraag? Stel hem hier!
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?