Trouwen

Trouwen

Je beleeft

Wat is romantischer dan een bruiloft tussen de leeuwen  in Kenia of met de Mosi-oa-tunya (de rook die dondert) op de achtergrond? Of toch liever witte stranden en palmbomen van de Indische Oceaan, de rode zandduinen van Namibië of een Scherezadebruiloft uit de sprookjes van 1001 nachten in Marokko? Misschien met zicht op de Ngorongoro krater of toch tussen de hippo’s in de Okavango Delta? Wat je wenst kun je krijgen!

Je gaat naar

Marokko, Kenia, Tanzania, Namibië, Zuid Afrika, Botswana, Zambia zijn voorbeelden van landen waar je kunt trouwen. Afhankelijk van je droomlocaties, gewenste activiteiten (safari, bungeejumpen, wijnproeven en veel meer)  en budget kunnen er officiële huwelijke of alleen ceremonies geregeld worden. Ik begeleid je vanaf de eerste tot laatste stap, zodat je huwelijk ook officieel in Nederland staat ingeschreven. Wist je al dat Kusafiri’s eerste klant een bruiloft in Matemwe Bungalows op Zanzibar was op 02-02-02?

Je verblijft in

Er is een uitgebreide keus. Van Ol Donyo lodge aan de voet van de Mount Kilimanjaro waar je ook kunt paardrijden. Terug naar “out of Africa” met een two seater vliegend over de heuvels van Lewa Wilderness. Of een eindeloze savannes van Mara Plains camp en Governors camp tot het Oud-Engelse Victoria falls hotel met de Vic falls op de achtergrond. Misschien Tingabezi? Een bare foot luxury prive eiland in de Zambezi. Hou je van strand en intiem? Angie verwelkomt je van harte in Diani House in Diani Beach (ze heeft een half Indische/Italiaanse achtergrond en heeft leren koken van haar Italiaanse oma. No need to say more..). Met hippo’s op de achtergrond is een romantische bruiloft op een prive deck van Duba Plains zeker een optie! Wat dacht je van een bruiloft op een van de oudste wijngaarden van Zuid Afrika, Boschendal? Twee uiterste van elkaar zijn de uitgestrekte en indrukwekkende zandduinen van Wolwedans in Namibië en een weelderige bruiloft in de oases rondom Marrakesh in Jane Tamsna.

Kusafiri

Private Travel Designer

Sinds 2001 organiseer ik reizen naar Afrika. Daarnaast heb ik er gewoond en werk ik er regelmatig. Door deze rijke kan ik uw wensen goed vertalen in mooie en exclusieve reis. bijzondere en kleinschalige locaties en accommodaties. Bijzondere ervaringen en gewoon heel erg genieten staan centraal!

Contact

Putseweg 46

4645 RK, Putte

Nederland

info@kusafiri.nl

(+31) 183 - 615015

(+31) 6 - 14451891

Connect

Open chat
Heeft u een vraag? Stel hem hier!
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?